De mannen in de witte pakken

                                                                                                        

 

 

 

In november 2012 zijn de "mannen in de witte pakken" geweest, order alle schadelijke materialen zijn verwijderd. Na deze actie is er heel veel gesloopt in de panden. Na de sloop is de aannemer direct door gegaan met de bouw. Iedere keer als ik kwam viel ik stil, zo veel was er door de slechte staat verwijderd. Het dak van Huize Bloem Lust is verwijderd en vernieuwd. De "holkamer" is afgebroken, we wisten dat deze in een heel slechte staat was. De holkamer wordt weer opgebouwd. Nu val ik weer stil als ik zie hoeveel werk er in één week verzet is.
Zoals u op de foto kunt zien hoever "we" zijn. In huize Bloem Lust worden de wanden van de kamers, administratie ruimte en snoezelruimte gemaakt. In de schuur kunt u zien dat op dit moment het "geraamte" voor de vloer en het dak gemaakt worden. Er wordt op dit moment bekisting gemaakt voor de fundering van de aanbouw.
Op 25 februari komt de filmploeg in de mandarijnlaan om opnames te maken over de dagbesteding die op dit moment geboden wordt. Hierover volgt t.z.t. een verslag.
Met vriendelijke groet,
Hugo Buijze