GEWELDIG NIEUWS !!!

                                                                                             

 

 

Op 18 juni hebben wij de presentatie over onze plannen, sickness visie, doelstellingen e.d. aan de Stichting De Vrienden van de Willem van den Bergh gegeven.

Wij hebben de Vrienden van den Willem van den Bergh om een bijdrage gevraagd om de snoezelkamer/belevingstheater te helpen realiseren.

Op vrijdag 28 juni kregen wij bericht van de secretaris van de Vrienden van Willem van den Bergh dat zij bereid zijn om een groot deel bij te dragen voor de realisatie van de snoezelkamer.

Wij zijn hier ongelooflijk blij mee! Wij zijn er van overtuigd dat we door middel van de snoezelkamer/belevingstheater niet alleen de cliënten van Vreeburg een geweldige activiteit te kunnen bieden maar ook andere cliënten uit de regio mee te kunnen laten genieten. De voornaamste doelstelling is het ontmoeten, op deze wijze willen wij de ontmoeting tussen de cliënten en gasten te stimuleren.

 

Er zijn een tweetal offertes aanwezig, de komende periode willen we met de medewerkers van dagbesteding, wonen en cliëntvertegenwoordigers gebruiken om een keuze te maken tussen de twee leveranciers. Dat wordt nog een hele klus want beide leveranciers zijn expert op het gebied van snoezelen/beleven.

Vanzelfsprekend houden wij u op de hoogte welke leverancier de ruimte gaat invullen, we kunnen u dan ook de tekeningen laten zien.

 

Wij zijn de Stichting Vrienden van Willem van den Bergh enorm dankbaar en we hopen op een goede samenwerking met de Vrienden van Vreeburg. In onze optiek is het mogelijk om iets voor elkaar te betekenen.